skjern.dk
Istock 121150205

Hvilke værdier skal kendetegne din klasse? I Skjern har vi skabt brandinguniverset ”Tættere på”, der samtidig fungerer som en øvelse til at udpege personlige værdier.

Skjern er et helt særligt og dejligt sted at bo, være og leve, og vi brander vi os på at være tættere på alt fra naturen til handlekraft.

Værdierne og vores DNA er ikke grebet ud af den blå luft. De bliver skabt i samspil med virksomheder, foreninger og alle os, der tilsammen udgør Skjern.

Det er en udfordring at finde fælles værdier for en stor gruppe, og ”Tættere På” er derfor mere end blot et brandingkoncept. Det er en øvelse i at finde frem til personlige værdier.

Den øvelse vil vi gerne dele med din klasse. Uanset om du ønsker at skabe et stærkere sammenhold eller blot få sat ord på en i forvejen velfungerende klasse, kan øvelsen hjælpe dig og dine elever.

Download materiale
Download materialet inklusiv vejledning til at gennemføre værdiøvelsen via dette link

Når øvelsen er gennemført, kan du lave klassens personlige logo via dette link

Brug for hjælp?
Du er velkommen til at kontakte Gentænk Skjerns brandinggruppe, hvis du har brug for hjælp. I gruppen har vi erfaring med at arbejde med Skjerns værdier DNA.

Vi hjælper også gerne med at trykke klassens personlige logo i plakatstørrelse, så resten af skolen og børnenes forældre kan se klassens værdier.

Kontakt Preben Hørsted på prebenhoersted@gmail.com.